Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Florbalová Rokytnice 2021

Tradiční letní soustředění v Rokytnici nad Jizerou nebo chybět ani v létě 2021. Klokani a Klokanky obsadí sportoviště v Rokytnici již po 24. a i nyní se mohou těšit na nabitý sportovní program s našimi oblíbenými trenéry. Nebude chybět ani celodenní výlet nebo společný turnaj. Do Rokytnice nad Jizerou pojedeme autobusem z Prahy, ubytování máme zajištěné v hotelu Krakonoš a v Hospůdce U Vocta. Druhý termín je navíc otevřen klukům a holkám mimo náš klub, přijet si zatrénovat se zelenobílou rodinou tak může úplně každý nehledě na svoje dosavadní florbalové zkušenosti.

TERMÍNY:

17.7. – 24.7.2021 ZELENÉ SOUSTŘEDĚNÍ (kluci)

24.7. – 31.7.2021 BÍLÉ SOUSTŘEDĚNÍ (dívky a otevřené soustředění)

CENA:

5.390 Kč - cena bez dalších doplatků zahrnuje: dopravu, ubytování, stravu (5 x denně), rekreační poplatky, kvalifikované trenéry, kondičního kouče, vyškoleného zdravotníka, pronájem veškerého sportovního materiálu, pronájem hal včetně mantinelů, tenisových a volejbalových kurtů a ostatních sportovišť, celodenní výlet a Bohemians balíček.

PŘIHLÁŠKY:

Přihlašujte se co nejrychleji! Počet účastníků soustředění je omezen kapacitou ubytovacích zařízení. Přestože se budeme snažit vyhovět všem zájemcům, budou upřednostněni ti, jejichž závaznou přihlášku obdržíme dříve. Doplňující informace budou přihlášeným distribuovány na konci května 2021.

Kontaktujte nás!
V případě dotazů se obracejte na Adélu Bočanovou na e-mailu: soustredeni@fbsbohemians.cz
nebo volejte +420 774 168 745

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians