Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Hráči a hráčky Bohemians se budou zatím připravovat individuálně

Aktuální epidemiologická situace nenahrává tomu, abychom se potkávali při tréninkách florbalu a trénovali v režimu, na který jsme zvyklí. Podobně nás limitují i vládní opatření, která se snaží zabránit dalšímu šíření koronaviru a jen těžko by se během nich mohly naše týmy plnohodnotně připravovat.

Zdraví je pro nás na prvním místě.

Na prvním místě je pro nás zdraví, a proto chceme všechny hráče a hráčky Bohemians motivovat k tomu, aby se zatím připravovali na základě individuálních plánů, které jim nachystali jejich trenéři. Podzimní sychravé počasí by mohlo zdravotní stav našich členů zhoršit. Je i v našem zájmu, abychom pomohli zatavit šíření této nemoci a co nejdříve se mohli vrátit k tréninkům a utkáním. I proto věříme, že to na chvíli bez florbalu všichni vydržíme a další průběh sezóny se již podaří dohrát bez přerušení.

Jakmile to bude možné a týmy budou moci trénovat společně, neprodleně plnohodnotný tréninkový proces zahájíme. Předpokládáme, že po podzimních prázdninách se vrátíme k takové formě tréninků, které nám aktuální situace dovolí.

Tréninky doženeme, máme vlastní zázemí! A budujeme dál!

Je pro nás velkou výhodou, že jsme dokončili výstavbu Bublina Areny a jsme nezávislí na dalších subjektech. Nemusíme se bát ani toho, že bychom o zrušené tréninky přišli. Trenéři po pauze počítají s více tréninkovými jednotkami a vzniklé manko společně doženeme.

Život v Bohemce se rozhodně nezastavil. Aktuálně probíhá dostavba zázemí Bublina Areny, kde se od rána do večera pracuje. Stejně tak je v běhu výstavba druhé haly při ZŠ Jeremenkova, kde se i přes současná omezení daří dokončovat stavební práce dle harmonogramu.

Buďte s námi online.

Nyní nás čeká ještě několik dnů individuální přípravy, kdy se zaměříme na rozvoj kondice. Konkrétní tréninkové plány naleznete v Členské sekci a v případě nejasností se neváhejte obrátit na svého trenéra, nebo na šéftrenéra Tomáše Grigara na e-mail: tomas.grigar@fbsbohemians.cz.

Stejně tak se můžete těšit na online tréninky, nebo další materiály, které pro vás chystáme. Klokani a klokanky, zvládli jsme to na jaře a zvládneme to i teď.

Bohemka do toho!

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany