Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
KLUBOVÝ OPEN AIR NA BUBLINĚ SE ODKLÁDÁ

Vzhledem k tomu, že nám letos nebylo přáno uspořádat zahájení sezóny na centrálním kurtu pražské Štvanice pod širým nebem, naplánovali jsme klubové setkání do menšího formátu, a to na 22. a 23.9.2020. To mělo být současně i slavnostním otevřením naší nové Bublina Areny.

Bohužel ani menšímu formátu naší oblíbené akce aktuální situace nenahrává a vzhledem ke zhoršující se epidemiologické situaci na území Prahy, Vás nechceme vystavovat zvýšenému riziku komunitního přenosu či nutnosti nastoupit do karantény.

Rozhodování pro nás nebylo snadné, akce je připravena a zatím žádná vládní nařízení její konání nezakázala. Obáváme se ale, že by případná karanténní opatření mohla následně paralyzovat celou Bohemku a zdraví všech členů, rodičů a trenérů je pro nás to nejdůležitější.

Věříme, že tento krok plně chápete a společně se na akci uvidíme v novém termínu. Zatím počítáme s přesunutím akce na říjen a konkrétní datum oznámíme hned, jakmile se situace začne zlepšovat.  

Závěrem chceme poděkovat všem rodičům a členům klubu za důvěru i energii, kterou dáváte letošní sezóně. Doufáme, že se situace brzy vrátí do normálních kolejí a budeme se moct plně věnovat florbalu jako dřív.

BOHEMKA DO TOHO!

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany