Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Pavla Lišková: „V Bohemce se cítím od začátku dobře

Ahoj Pájo, vítáme tě v Bohemians! Co způsobilo tvůj přesun do Prahy a jak ses dostala právě do Bohemky?

Ahoj a děkuju! Rozhodnutí přesunout se do Prahy přišlo vlastně z ničeho nic. Spolu s přítelem jsme se rozhodli v podstatě ze dne na den kvůli pracovní nabídce, kterou dostal. Já se tady dostala na školu a už „jen“ zbývalo vyřešit, kde budu následující́ sezonu chytat. Bohemka o mě měla zájem už od samého začátku avšak mé cesty vedly jinam. Nakonec se to stalo tak, že mě na konci srpna znovu oslovili a já se rozhodla zkusit to.

Jak se ti v Praze a především v Bohemce zatím líbí? Co spoluhráčky a tvé golmanské kolegyně?

Na Prahu si stále zvykám a myslím si, že mi to bude ještě nějakou dobu trvat. Líbí se mi tady, ale přece jenom na Ostravu a okolí nedám dopustit, takže nevím, jestli u mě bude někdy Praha číslo jedna. Co se týče Bohemky, už od začátku se tady cítím velmi dobře. Myslím si, že mě všechny holky přijaly velmi rychle a v tomhle směru si nemůžu stěžovat a jsem jim za to vděčná, protože mají nemalý podíl na tom, jak se v Bohemce cítím. S ostatníma golmankama si rozumíme a funguje nám to spolu dobře.

Už máš za sebou první zápas v klokaním dresu, kdy jste v poháru porazily prvoligové Ústí 10:1, jak se ti chytalo a jak bys zhodnotila svůj výkon a výkon spoluhráček?

Hrozně jsem se na svůj první zápas v novém dresu těšila.

Pro mě, jako pro golmana, to byl těžký zápas, kde měl soupeř opravdu málo střel. Bylo tak těžké udržet se v nějaké provozní teplotě a koncentrovat se. Proto pro mě byl každý zákrok těžší než obvykle, ale i takové zápasy jsou. Výsledkově se zápas odehrával podle očekávání a i herně to nebylo vůbec špatné. Musím říct, že holky k zápasu přistoupily opravdu zodpovědně a nic nepodcenily.

Související utkání

Utkání - Ženy A
19.9.2020, SH Dolní Břežany
FbŠ Bohemians
5:7
2:1, 1:4, 2:2
FA MB

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians