Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Ženy nezvládly úvodní utkání. Židenice vezou do Brna tři body

První třetina začala z obou stran opatrně, kdy se týmy seznamovaly s povrchem a navzájem se oťukávaly. Skóre otevřela v 6. minutě brněnská Indrová, avšak do půl minuty bylo srovnáno krásnou jednoručkou Kadidlové. Stav se do konce první části již nezměnil, Bohemku několikrát podržela při své premiéře v zelenobílém dresu Červová.

V druhé části už byla hra aktivnější a agresivnější z obou stran. Tlak Židenic v polovině utkání vyústil v gól Romančákové a na 1:3 pro Brno po chvíli navyšovala Dernerová. Na 2:3 snížila v 31. minutě Štajnerová a poté už se skóre do konce třetiny neměnilo.

Poslední část přinesla spoustu šancí na obou stranách, skvělými zákroky se vytáhly obě golmanky, několik gólovek klokanek orazítkovalo brankovou konstrukci. V 11. minutě dostala Bohemka po faulu na Minářovou výhodu již druhé přesilové hry, ta však také zůstala nevyužita, navíc se Brnu podařilo ve vlastním oslabení odskočit opět na rozdíl dvou branek. Klokankám nezbylo nic jiného, než pořádně zatlačit, zodpovědnost na svá bedra vzala kapitánka Poláková a 3 minuty před koncem snížila na na 3:4. V poslední minutě šla Bohemka do 6, bohužel se jí už závěrečný tlak v gól přetavit nepovedlo.

Příští utkání ženy čeká v sobotu 19.9. proti nováčkům z Mladé Boleslavi.

HIGHLIGHTS:

PO ZÁPASE:

FbŠ Bohemians - K1 Florbal Židenice 3:4
branky: 
7. Andrea Kadidlová, 31. Veronika Štajnerová, 57. Hana Poláková - 6. Martina Indrová, 27. Lucie Romančáková, 29. Andrea Dernerová, 54. Lucie Romančáková; rozhodčí: Tomáš Kostinek - Martin Reichelt; vyloučení: 0:1 + Markéta Sedláčková 5; využití: 0:0; diváků: 76; zásahy brankářů: Karolína Červová 21 - Lenka Remešová 26; po třetinách: 1:1, 1:2, 1:1;

BOHEMKA DO TOHO!

Související utkání

Utkání - Ženy A
12.9.2020, SH Dolní Břežany
FbŠ Bohemians
3:4
1:1, 1:2, 1:1
K1 Florbal Židenice

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians