Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Karolína Červová: „Tým se mi zalíbil jednáním s hráči, zázemím, tréninkovým nasazením a jasnými splnitelnými cíli

Ahoj Kájo, do Bohemky přicházíš po roční pauze kvůli zranění, co se ti přesně stalo a už je všechno v pořádku?
„Ahoj, je to přesně jak říkáš. Po ukončení sezony 18/19 v ženách Panthers jsem občas nastoupila v poli za jejich rezervní „C“ tým a při jednom ze zápasů jsem špatně došlápla a protočila si koleno. Byl z toho přetržený kolenní vaz a rok bez florbalu. V současné době mám obě kolena jako nová a nic nebrání tomu, abych pokračovala v chytání."

Proč zrovna Bohemka?
„Upřímně, v prvopočátku jsem přemýšlela o návratu do Tigers, kde jsem působila předchozích 5 let, hlavním důvodem byl kondiční trenér Dan Hejret.
Druhým oddílem, kam mě to táhlo, byla Bohemka, se kterou jsem komunikovala v létě 2019, těsně po operaci. Nějaké možnosti jsme naťukli v lednu s Kubou Doubravou, následovala schůzka s trenéry a zkušební trénink. Tým se mi zalíbil jednáním s hráči, zázemím, tréninkovým nasazením a jasnými splnitelnými cíli."

S Bohemkou jsi absolvovala celou letní přípravu, jak bys ji zhodnotila?
„Musím říct, že jsem zatím v každém týmu zažila úplně jinou letní přípravu. V Bohemce mě překvapilo, jak malá část léta byla věnovaná posilování, na druhou stranu se více běhalo. Mile mě určitě překvapily dva halové tréninky týdně a tedy snaha udržet se na hokejce. Nejnáročnější bylo pro všechny soustředění v Rokytnici, kde nás čekalo 20 tréninků během tří a půl dne. Věřím, že naše příprava bude vidět i v zápasech."

V sobotu vás čeká první zápas proti Židenicím, co si myslíš, že bude klíčem k vítězství?
„Start sezony bude letos velmi důležitý a oběma celkům půjde o cenné body pro konečné pořadí v tabulce.
Uspět určitě můžeme s důraznou obranou v předbrankovém prostoru a se snahou být všude první. A taky trochu toho štěstíčka!"

Související utkání

Utkání - Ženy A
12.9.2020, SH Dolní Břežany
FbŠ Bohemians
3:4
1:1, 1:2, 1:1
K1 Florbal Židenice

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany