Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Otevíráme Bublina Arenu!

O hale 

Naše dlouholetá snaha o výstavbu vlastního sportovního zázemí přinesla své ovoce. V Blízkosti bývalého domácího prostředí na Děkance vyrostla nová přetlaková hala, s velkým florbalovým hřištěm o rozměrech 40x20 metrů, které bude sloužit převážně našim hráčkám a hráčům. Kromě toho disponuje hala i čtyřmi badmintonovými kurty. 

Díky velké poptávce po kvalitním povrchu jsme pořídili jeden z nejkvalitnějších florbalových vůbec. Francouzská společnost Gerflor ho kromě naší haly dodává například na florbalové šampionáty a jeho vlastnosti oceníme nejen při střelbě, ale také při prevenci zdraví. Povrch v Bublina Areně, jak jsme naši novou halu díky svému vzhledu pojmenovali, je konstruován tak, aby maximálně chránil pohybový aparát. 

Bublina Arena stojí kousek od metra Pražského povstání, a to na adrese: Lomnického 1071/1, Praha. 

Tréninky 

Velká část našich tréninků bude od nové sezóny probíhat právě v Bublina Areně. Jejich rozpis naleznete v Členské sekci nebo v rozpisu tréninků na našem webu. 

Rozvoj  

Stavba haly se stihla takřka v rekordním čase. Je třeba říct, že nás ale čeká ještě hodně práce. V průběhu září bude dokončeno zázemí, včetně plánovaných šaten, sociálního zařízení a také budou dokončeny prostory pro zaměstnance klubu. I proto prosíme všechny klokany a klokany o trpělivost, než se vše dokončí podle plánu. 

Současně budeme rádi, pokud se zapojíte do rozvoje našeho nového areálu, a to i třeba jen zpětnou vazbou. 

Provoz 

Jak je zmíněno výše, provoz sportovního areálu bude vyhrazen převážně pro naše členy, pro které jsme sepsali několik základních pravidel, jejichž dodržování bude vyžadováno.  

ZÁKLADNÍ PRAVIDLA: 

1) Do haly je vstup umožněn pouze po přezutí či po použití ochranných návleků. 

2) S nouzovým východem je zakázáno manipulovat. 

3) Veškeré sportovní vybavení a pomůcky se v hale přenáší tak, aby se neničil sportovní povrch.  

4) Prostor pro diváky je vyhrazen na dlouhé straně hřiště na zeleném koberci. 

5) Střídačky jsou během tréninků a zápasů umístěny na dlouhé straně hřiště proti hlavnímu vchodu. 

6) V prostorách haly je zakázána konzumace jídla a nápojů, mimo pití během tréninkové jednotky či zápasu. 

7) Hráči přicházejí na trénink maximálně 15 minut před jeho začátkem a odcházejí neprodleně po skončení tréninku. 

8) Po dobu dokončování areálu se hráči převlékají ve sportovní hale v prostoru pro diváky, venkovní obuv si odkládají v botníku před vchodem. V této době prosíme všechny hráče a hráčky, aby přicházeli na trénink s vlastním pitím. V případě potřeby jsou toalety k dispozici.

    Jak se dostanu do haly – provizorní vchod: 

    Z nové haly máme obrovskou radost a věříme, že nás v ní čeká spoustu společných zážitků. Jeden takový nás čeká v druhé polovině září, kdy je na programu slavnostní otevření. Přesný termín zveřejníme již brzy. 

    Jsme o skok dál!  


    Dále čtěte

    Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians