Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Honza Dobisík o přípravě ve Švédsku proti nejlepším týmům světa

Ahoj Honzo, jak se ti líbilo ve Švédsku?
„Ahoj, Švédsko bylo perfektní. I přes spoustu překážek spojených s koronavirovou krizí se nám nakonec podařilo odjet (velké díky Martinovi Formanovi), za což jsme všichni moc rádi. Ze Švédska si vezeme spoustu cenných zkušeností, které určitě v nadcházející sezóně zúročíme."

Myslíš si, že jste dostatečně připravení na nadcházející ročník Superligy mužů?
„Rozhodně, připraveni jsme perfektně. Celou letní přípravu jsem poctivě makali a odehráli mnoho kvalitních přípravných utkání (hlavně pak právě ve Švédsku). Už zbývá jen doufat, že se brzy uzdraví kluci na listu zraněných."

Jak bys zhodnotil přípravné utkání proti světovým top týmům?
„Zápasy byly perfektní. Byť to možná výsledky nenapovídají, ve všech zápasech jsme měli velmi dobré pasáže a někdy jsme i soupeře přehrávali, alespoň nějaké body zvenku vezeme. Hrát proti nejlepším hráčům světa je vždy zážitek, ze kterého si člověk hodně vezme, a ani letos tomu nebylo jinak. Robin Nilsberth nám navíc nedal gól, což je taky plus."

Jaká byla nálada v týmu po celý průběh akce? 
„Jedním slovem perfektní. Každý člen výpravy měl po celou dobu ohromný rohlík (dokonce i Honza Malič), Kryštofové hráli nonstop a ani o kvalitní kávu nouze nebyla, ke špatné náladě tedy nebyl důvod."

Chceš něco sdělit divákům před začátkem sezóny?
„Aby chodili na co nejvíce našich zápasů a tvořili na nich perfektní atmosféru."

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians