Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
RockItNice 2020 - Den dvanáctý

Dvanáctý den v Rokytnici nad Jizerou přinesl pořádnou dávku tréninků. V hale se střídaly týmy jeden za druhým a trénovalo se na plno. Večer začalo soustředění i ženskému A týmu a zítra půjdou otestovat povrch místní haly.

Michal Vojáček trenér starších žákyň - Po ranní rozcvičce a snídani nasledovala teambuildingová hra Mafie a individuální pohovory s hráčkami zaměřené na jejich silné a slabé stránky. Dopoledni blok byl opět ve znamení skills, tentokrát zaměřený na dribling a získávání citu pro míček. Odpoledne hráčky dále rozvíjely hru v útoku a pohyb hráček bez míčku v roli 2. Kondiční trenér Christian si pro ně pak připravil silový trénink. Po výborné rajské k večeři následovala tradiční večerní hra 5 na 5 a poté nezbytné kompenzační cvičení.

Christian Morcillo kondiční trenér - Dnes jsme se v tréninku holek zaměřili na techniku běhu, plyometrii a rychlost. Vytvořili jsme pro ně 5 různých cvičení na rychlost a to tak, že jsme běhali sprinty jinak než klasicky a to: s odporem, se zátěží, do kopce atd. S těma nejmenšíma jsme se dnes zaměřili na zlepšení síly. Teď je čas vychutnat si dobrou večeři! Večer bude řada na ty nejmenší. 

Podívejte se na dnešní video:

Opět také zdravíme všechny rodiče, kteří mohou naše soustředění sledovat v pravidelných reportech tady na webu, ve videích na YouTube a samozřejmě i na klubovém Facebooku a Instagramu, které jsou plné fotek.

Související fotogalerie

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany