Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
RockItNice 2020 - Den jedenáctý

Už tradičně úterý v Rokytnici znamená celodenní výlet. Tentokrát do okolí Rokytnice vyrazil i ženský A tým a juniorkám s dorostenkami připravil stezku plnou úkolů a hádanek. Starší žákyně si vyšly na tůru do Studenova. Naši nejmladší zavítali do muzea starých hraček a následně si zahráli venkovní divadlo. 

Vašek Louda trenér nejmladší skupiny - Dnes jsme vyrazili na výlet do nedalekého muzea hraček. Cesta nám ubíhala v pohodovém tempu 5 selfíček za minutu a potkali jsme i pár zvířátek (kromě těch z týmu). V muzeu děti objevili i hračky, které znají ze svých domovů nebo školních družin a někdo zakoupil i drobný suvenýr. Po výletě následovala regenerace na pokojích a secvičování scének na téma florbal. Ty jsme si pak společně zahráli v rokytnickém přírodním divadle. Odpoledne zakončily hry na schovávanou. Po večeři byla na programu hala a v ní nácvik přihrávek a hry zaměřené na obratnost.

Christian Morcillo kondiční trenér - Dnes jsme já a naši kluci využili volného dne a šli jsme do Jablonce, kde jsme si užili teplého dne. Hráli jsme fotbal a vykoupali jsme se v Jizeře, ve vodě, na kterou určitě není přípraven žádný Španěl! 

Dominika Steinbachová trenérka juniorek a dorostenek - Juniorky a dorostenky dnes strávily den na výletě, který si pro ně připravily zástupkyně žen A. Jednotlivé týmy se předháněly v plnění úkolů a všichni úspěšně došly do cíle na Dvoračky, kde přišla zasloužená odměna v podobě občerstvení. Večer je pak čekal zápas, kde se zapojili i kluci a ženy A, takže o náboj bylo postaráno.

Opět také zdravíme všechny rodiče, kteří mohou naše soustředění sledovat v pravidelných reportech tady na webu, ve videích na YouTube a samozřejmě i na klubovém Facebooku a Instagramu, které jsou plné fotek.

Související fotogalerie

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany