Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
RockItNice 2020 - Den devátý

Nasnídat a hned do práce! Nabitý program všech týmu zaručil, že se dneska nenudily. Ranní halu vystřídal kondiční trénink si Christianem Morcillem. Christian hráče a hráčky rozhodně nešetřil, přivítal je tradičním fartlekem. Večer přišel na řadu hrací trénink a otužování v barelu se studenou vodou. 

Christian Morcillo kondiční trenér - Dnes jsme se vrátili k starému režimu. Přivítali jsme naše holky tvrdým tréninkem na rychlost a techniku běhu. Večer přišla
na řadu prezentace, aby se naše hráčky dozvěděly a také braly v potaz důležitost stravování pro jejich zdraví a sportovní výkon. Večer budou moci opět chladit svoje nohy ve studené vodě a tak zítra budeme připraveni pokračovat. Pojďme!

Tomáš Grigar trenér juniorek a dorostenek - Po včerejším příjezdu se hráčky seznámily s pravidly a také s organizací celého týdne. Následoval úvodní trénink v hale a večerní hra. Nově jsme zařadili také sud s ledovou vodou jako součást regenerace, což některé holky nebraly s humorem, ale nakonec to zvládly všechny.

V neděli jsme se do toho obě skupiny obuly naplno. Během celého dne je čekal náročný venkovní trénink na rychlost a také koordinace. V hale jsme se zaměřili na techniku střelby a následně aplikovali do herních cvičení na odskoky v útočném pásmu. Na holkách je vidět snaha se zlepšovat a k tomu také pomohly dnešní dvě prezentace. Nejdříve střelba od kanonýra Matěje Pěničky a večer na téma výživa od kondičního trenéra Christiana.

Václav Louda trenér nejmladší skupiny - Na ranním tréninku holky navštívil Matěj Pěnička a probíhal nácvik správné techniky střelby. Následovala prezentace na stejné téma. Dopolední blok jsme zakončili venku formou her. Po vydatném obědě a poledním klidu následoval další trénink v hale, kde jsme pilovali souboje 1 na 1, uvolňování a zakončení. Navázal venkovní blok, kde jsme se věnovali běhu a hráli vybíjenou. Po večeři už na nás čekal kondiční trenér Christian se svou prezentací o zdravé výživě a den byl zakončen hrou v hale.

Michal Vojáček trenér starších žákyň - Po ranní rozcvičce a bohatě snídani hráčky čekal dopoledni blok zaměřený na střelbu příklepem. Po přednášce Matěje Pěničky nasledoval nácvik techniky střely v hale. Odpoledni blok byl ve znamení herního tréninku rozvíjející pohyb hráček v útoku. Nasledoval kondiční blok pod vedením Christiana a večeře. Celý den pak zakončila modelová hra 5 na 5 a kompenzace.

Podívejte se na video z dnešního dne:

Opět také zdravíme všechny rodiče, kteří mohou naše soustředění sledovat v pravidelných reportech tady na webu, ve videích na YouTube a samozřejmě i na klubovém Facebooku a Instagramu, které jsou plné fotek.

Související fotogalerie

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians