Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
RockItNice 2020 - Den třetí

Na soustředění vše zatím běží dle plánu. Ráno zahajujeme opět rozcvičkou, následuje snídaně a týmy vyráží na své dopolední tréninky. Během nich kromě fyzické kondice testujeme i vědomostní znalosti našich hráčů. A samozřejmě i na jejich správné odpovědi se můžete podívat v přiloženém videu.

Po obědě pak máme opět napilno. Hráči pracují převážně na herních činnostech jednotlivce a také na zlepšení fyzické kondice. Na chvilku nás sice zastaví déšť, ale jinak je počasí skvělé. To je ostatně dobrá zpráva i před zítřejším celodenním výletem.

K večeru pak máme na programu velkou oslavu. Narozeniny dnes totiž slaví člen z nejmladší skupiny Jakub Lukeš, a tak se musí trošku zamlsat.

Daniel Cabejšek trenér nejmladší skupiny - Elévové dnes ráno opět pilovali techniku hole, základy střelby tahem a venku jsme si s chlapci dali opět hry na reakci a koordinaci.
Po obědě byla v hale opět naordinována střelba abychom vymetali jen pavučinky a hra na velké hřiště. Venku jsme chtěli dát oblíbenou finskou schovku, ale bohužel začalo pršet a tak nás to vyhnalo do haly, kde jsme dali různé styly vybíjené.
Večer máme v plánu vymýšlení týmové hymny a rychle spát abychom zítra byli ready na výlet.

Jan Grmolec trenér mladších a starších žáků - Se staršími žáky jsme dnes dopoledne začali tréninkem v hale. Tam jsme se zaměřili na automatizaci návyků ve hře jak při rozehrávce a přechodu do útoku, tak při obraně. Poté jsme se přesunuli ven, kde jsme se zaměřili převážně na koordinaci těla. Odpoledne jsme s mladšími žáky pilovali techniku střelby a přihrávek. Starší žáci navázali na dopolední blok a opět si zažívali základní herní návyky. Večer obě skupiny čeká modelová hra.

Christian Morcillo kondiční trenér - Fartlekův den! Dneska jsme využili toho, že nám Rokytnice nabízí takové kopce k tomu, abychom si udělali trénink ještě těžší. Znovu naši hráči trpěli při tréninku, ale opět byla vidět atmosféra, která je spojila v těžkých momentech. Bez pochyb se jim dnes bude dobře usínat!

Na večer máme připravený trénink pro starší, který je sice klidnější, ale o nic méně důležitý: stabilizace, prevence, kompenzace a strečink.
Pokračujeme dál...

Video z třetího dne:


Opět také zdravíme všechny rodiče, kteří mohou naše soustředění sledovat v pravidelných reportech tady na webu, ve videích na YouTube a samozřejmě i na klubovém Facebooku a Instagramu, které jsou plné fotek.

Související fotogalerie

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians