Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
RockItNice 2020 – Den první

Je půl sedmé ráno, když se před sportovní halou Děkanka objevují první trenéři a zaměstnanci klubu, kteří připravují vše důležité. Následují skvělí junioři, kteří v rekordním čase balí sportovní materiál a může se jít na oblíbený check-in, jelikož hodinky ukazují 8:00.

Celé odbavení zabírá následně něco málo přes půl hodiny. 130 klokanů sedí v autobusech směr Rokytnice nad Jizerou. Poslední mávačka rodičům a teď už jen florbal, hory a sluníčko.

Po jedenácté hodině se objevují všechny autobusy na místě a z nich vyskakuje stádo klokanů. I tentokrát ve speciální edici triček, které jsme pro letošní ročník připravili. Lososová / korálová barva triček (ještě se o přesném odstínu přeme...) nese nápis Rock It Nice, tedy volně přeloženo "Dobře to rozjeď" a přesně o to nám do nové sezóny jde. Současně tak to trošku i naznačuje, kde že to jsme. :-)

Rokytnice patří už 23 let mezi naše letní destinace a v místním hale jdeme do práce hned po obědě. Úvodní tréninky jsou spíše rozkoukávací a tak je čas trošku vyzpovídat i některé aktéry. Ostatně na průřezové video z celého dne se můžete podívat zde.

VIDEO - DEN PRVNÍ:

Po večeři nás čekal seminář o zdravé výživě z dílny kondičního trenéra Christiana Morcilla a po večerním bloku míříme rychle do postelí, jelikož zítra nás čeká další porce tréninků a energie bude třeba.

Tímto také zdravíme všechny rodiče, kteří mohou naše soustředění sledovat v pravidelných reportech tady na webu, ve videích na YouTube a samozřejmě i na klubovém Facebooku a Instagramu, které jsou plné fotek.

Související fotogalerie

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians