Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
KUTNÁ HORA 2023 – LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ FBŠ BOHEMIANS

Přihlášky jsou spuštěny a hlásit se můžete přes Členskou sekci. V tomto článku přinášíme kompletní informace k letnímu soustředění v roce 2023. 

„Loňskou premiéru v Kutné Hoře hodnotíme jednoznačně pozitivně. Sportovní areál nabízí bezkonkurenční podmínky a jsme rádi, že se sem vrátíme i letos. Pro děti už teď připravujeme pestrý sportovní program a spoustu zábavy,“ prozrazuje šéftrenér Tomáš Grigar. 

A není to jen o sportovních halách, ale také o dalších možnostech, které nám vybavenost Kutné Hory přináší, abychom pro naše hráče a hráčky mohli připravit skvělý sportovní zážitek.

"Těšit se můžeme i na přilehlý plavecký bazén, venkovní koupaliště, venkovní sportoviště, nebo bobovou dráhu,"  doplňuje Tomáš Grigar.

FLORBALOVÉ TRÉNINKY:

V Kutné Hoře budeme trénovat ve dvou moderních sportovních halách, které nabízí fantastické sportovní zázemí. 

Sportovní hala Klimeška navíc splňuje nejvyšší florbalové parametry a často hostí významné florbalové akce i na reprezentační úrovni.

UBYTOVÁNÍ:

Ubytování je zajištěno kousek od sportovních hal a také přímo ve sportovní hale, vždy v dobře vybavených pokojích po 2-4 lůžkách s vlastní koupelnou a sociálním zařízením. 


VOLNOČASOVÉ VYŽITÍ:

Kromě ideálních florbalových podmínek se můžeme těšit i na skvělý volnočasový program. Královské město nabízí vedle úžasných památek také zmíněný venkovní sportovní areál, venkovní i vnitřní koupaliště, ale také například motokáry, bobovou dráhu a nedaleký les pro hry v přírodě.  

TERMÍNY:

15.7. – 22.7.2023 ZELENÉ SOUSTŘEDĚNÍ - (kluci - Akademie Bublina, Jeremenkova, Olešská + Dorostenci a Junioři A)

22.7. – 29.7.2023 BÍLÉ SOUSTŘEDĚNÍ - (dívky - Ženská složka, Dorostenci a Junioři B)

CENA:

8.490 Kč - cena bez dalších doplatků zahrnuje: dopravu, ubytování, stravu (5 x denně), rekreační poplatky, kvalifikované trenéry, kondičního kouče, vyškoleného zdravotníka, pronájem veškerého sportovního materiálu, pronájem hal včetně mantinelů, tenisových a volejbalových kurtů a ostatních sportovišť, celodenní výlet a dárek pro účastníky.

Sourozenci mají nárok na slevu 5% z celkové ceny.

PŘIHLÁŠKY:

Přihlašujte se co nejrychleji! Počet účastníků soustředění je omezen kapacitou ubytovacích zařízení. Přestože se budeme snažit vyhovět všem zájemcům, budou upřednostněni ti, jejichž závaznou přihlášku obdržíme dříve. Doplňující informace budou přihlášeným distribuovány na konci května 2023.

Prosíme všechny členy o co nejdřívější přihlášení a úhradu platby za soustředění.

Kontaktujte nás!
V případě dotazů se obracejte na Tomáše Grigara na e-mailu: soustredeni@fbsbohemians.cz
nebo volejte +420 728 351 446

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians