Ženy A
Florbalová škola Bohemians

Ženy A Extraliga žen

FbŠ Bohemians - KM automatik FBK Jičín

neděle 10.11.2019 14:00 | 8XW1-A057|Extraliga žen, 10. kolo @ SH Děkanka
3:4
1:2, 0:0, 2:2
FbŠ Bohemians
KM automatik FBK Jičín
Klokanky nezvládly domácí utkání s Jičínem a prohrály 3:4
Extraligový tým žen nestačil v domácím prostředí na Jičín.

Vstup do utkání opět klokankám nevyšel podle představ. V 6. minutě naše soupeřky poslala do vedení Paulovičová a i když kapitánka Poláková vyrovnala v polovině 15. minuty, Jičín si do šaten odnesl vedení 1:2 po brance Urbanové ze 17. minuty.

Zelenobílým hráčkám to v neděli odpoledne moc nelepilo. Šance si sice tvořily, ale zakončení bylo velmi nepřesné. To nakonec dokumentuje i druhá třetina, která skončila výsledkem 0:0.

V závěru utkání pak naše hráčky přepnuly na vyšší level, vyrovnaly opět z hole Polákové, ale půl minuty po tom opět přišla chyba a Jičín vedl. Následoval další slepený gól a klokanky musely tahat za ruční brzdu. Reischlová sice snížila na 3:4, ale to bylo vše. 

Naše klokanky tak ztratily důležité body a příští víkend si je budou chtít vzít v derby s Tigers zpět.

OHLASY PO UTKÁNÍ:

SESTŘIH BRANEK:

FbŠ Bohemians - KM automatik FBK Jičín 3:4

branky: 15. Hana Poláková, 51. Hana Poláková, 59. Eliška Reischlová - 6. Lucie Paulovičová, 17. Marcela Urbanová, 51. Marcela Urbanová, 53. Kristýna Bachmaierová; rozhodčí: Ondřej Benačan - Patrik Šaroch; vyloučení: 2:3; využití: 0:0; diváků: 54; zásahy brankářů: Martina Lerchová 11 - Marcela Velzelová 15; po třetinách: 1:2, 0:0, 2:2;

Komentář trenérky hostí Marcely Urbanové k utkání: Dnes poprvé zvládnuté taktické pokyny a to především v obranné fázi. Brankářka opět podala výborný výkon. Pro nás velice důležité body. Vzhůru do dalších bojů. Děkujeme soupeři za hru. Děkuji moc krát.

Komentář trenéra domácích Tomáše Grigara:Od nás dneska ostuda. Zklamalo nás především zpracování míčku, Jičín nás předčil v nasazení a obětavosti. Příští týden nás čeká další těžké utkání a my musíme hrát úplně jinak. Díky soupeři za zápas.

Informace o utkání

Související fotogalerie