Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani ve virtuálním čtvrtfinále přehráli Spartu. V semifinále je čeká Tatran

Virtuální play-off čekalo s napětím na 4. čtvrtfinále mezi Bohemkou a Spartou. Oba týmy se totiž opírají o své fanoušky, a tak se čekala i pořádná bitva na sociálních sítích.

A bylo to pořádné drama. Klokani sice dlouho jasně vedli až o 400 hlasů, ale Sparta v závěru začala mocně dotahovat. Naštěstí se do boje přidávali i další klokani a nakonec se mohlo slavit. Bohemians nasbírali celkem 1320 hlasů a Sparta 1231.

Oba týmy nasbíraly ve čtvrtfinále oproti ostatním sériím jednoznačně nejvíce hlasů, a tak musíme smeknout klobouk před vámi, našimi fanoušky, kterých bylo absolutně nejvíce a projevili jste nám svou podporu. Obrovské díky klokani!

A jak to bude dál?

Vzhledem k tomu, že jsme nasbírali nejvíce hlasů, tak nás herní systém poslal z prvního místa na Tatran Střešovice. Druhou sérii tvoří týmy Mladé Boleslavi a Vítkovic.

Už v pondělí zahájí Český florbal sérii právě mezi Mladou Boleslaví a Vítkovicemi a ve středu pak do boje půjdeme opět my.

Udělali jste našim hráčům obrovskou radost a věříme, že se o vaši přízeň budeme moct opřít i v semifinále proti Tatranu. Bitva to nebude lehká a rozhodně ji nesmíme podcenit.

Bohemka do toho!

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians