Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Tomáš Grigar:  „Už nyní připravujeme věci na novou sezónu

Ahoj Žigy, sezona nám všem skončila dříve, než jsme předpokládali, jaké byly tvé první dojmy a jak celou situaci vnímáš teď?

Tak jako pro všechny je to pro mě těžké, ukončení sezóny bez možností jí dohrát a zahrát si zápasy o medaile je těžké, ale je to rozhodnutí, se kterým souhlasím. Zdraví národa je teď přednější a dodává nám to motivaci do příštího ročníku.

Jak teď vlastně trávíš čas? Zabere ti florbal méně času, nebo je to pořád stejné?

Tak z mého života florbal určitě nevymizel. Nadále pracuji jako šéftrenér klubu a už nyní připravujeme sezónu novou a další důležité věci k chodu celého klubu. Určitě mám teď volné víkendy a bylo pro mě těžké nevstávat v sobotu na turnaj, a nebo nejet na výjezd.

A jak v těchto dnech využíváš svůj volný čas?

Volné dny využívám především k odpočinku a také ke shlédnutí některých sportovních přenosů, které jsem během sezóny nestihl a také mám možnost si uplynulou sezónu dobře analyzovat.

Jakým způsobem jste s Tezy (asistentka trenéra Tereza Blažková)  v kontaktu se svými týmy? Dali jste jim volno, nebo plní nějaké individuální plány?

Oba naše týmy mají momentálně individuální tréninky pomocí různých úkolů na každý den, tak abychom měli týmy pospolu. Stále věříme, že současná situace neovlivní začátek letních příprav našich týmů.

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany