Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Poslední zápas základní části Extraligy žen proti Tigers

Ženy v neděli 1.3. přivítají v rámci 22. kola Extraligy žen na domácí palubovce aktuálně čtvrtý celek tabulky, tým Ivanti Tigers. Soupeřky v případě prohry o 4. místo nepřijdou, výhra je už výše neposune. Klokanky, pokud Tatran neklopýtne s Jičínem a Židenice s Libercem, zůstanou také tam, kde jsou, a to na 7. místě.

Poslední vzájemné měření sil dopadlo lépe pro hráčky Bohemians, které z počátku utkání nejdříve dotahovaly a když se jim v úvodu druhé části podařilo poprvé dostat do vedení (4:3), byly to soupeřky, kdo po zbytek utkání tahal za kratší konec provazu. I jim se vždy podařilo vyrovnat, utkání nakonec rozhodla necelé 3 minuty před koncem Adéla Bočanová a klokanky si tak z tohoto duelu odnesly plný počet bodů za těsné vítězství 7:6. Hned dvěma hráčkám se v tomto zápasu podařilo vstřelit hattrick, na straně naší Hance Polákové, za soupeřky pak Kateřině Kovaříkové

Podívejte se na HIGHLIGHTS  z minulého střetnutí: 

Jak Bohemačky (5:3 proti Jičínu), tak děvčata z Tigers (16:3 proti Buldočkám), braly v minulém kole všechny 3 body a určitě budou chtít pokračovat ve vítězné vlně, aby nabraly sebevědomí a byly co nejlépe naladěné na play-off, které už je opravdu za dveřmi. Domácí budou chtít předvést co nejlepší výkon i proto, aby si soupeřky z první čtyřky dobře promyslely, zda je pro ně výběr FbŠ Bohemians jako soupeře do čtvrtfinále opravdu dobrý nápad. Kdo se bude z výhry radovat tentokrát?

Jak se dostat do haly?

Zajímavosti k utkání:
Iveta Hyršlová, která nyní působí jako kapitánka v dresu Ivanti Tigers, byla dříve také kapitánkou klokanek a tahoun týmu. Do Tigers se přesunula po sezóně 2016/2017 na hostování. 
Naopak z Tigers do Bohemky přišla v létě mladá posila Anička Marešová. V Extralize se jí povedlo vstřelit už 4 branky a patří do stabilní sestavy žen.

FbŠ Bohemians vs. Ivanti Tigers

Kdy? Neděle 1.3. od 15:00

Kde?  Sportovní hala Děkanka (adresa: Děkanská vinice I. 987/5, Praha 4)

Cena vstupného pro dospělého činí 50 Kč. Pro děti do 15 let je vstupné sníženo na 30 Kč.

Volná vstupenka na utkání:


BOHEMKA DO TOHO!

Související utkání

Utkání - Ženy A
1.3.2020, SH Děkanka
Bohemians
4:3
0:1, 3:2, 1:0
Tigers

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany