Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
RockItNice 2020 - Den pátý

Nový den jsme nemohli začít jinak než pořádnou snídaní. Po včerejším odpočinkovém dnu jsme se vrhli zpátky k trénování ať už venku nebo v hale.

Po dopoledním bloku tréninků a po obědě následovala pauza na hotelu, po které jsme se mohli zase vrátit do práce. Na hráčích začíná být vidět únava, ale pořád makáme na 100%.

Jan Grmolec trenér mladších a starších žáků - Po včerejším "oddychu" jsme dnes opět naplno trénovali. Mladší žáci dopoledne v hale zlepšovali přihrávky a střelbu, zejména jsme kladli důraz na správné technické provedení. Pak byl na programu venkovní kruhový trénink, kde jsme se opět zaměřili na správnou techniku prováděných cviků. Odpoledne jsme v hale navázali na dopolední trénink a trénovali jsme opět střelbu. Starší žáci si zase zažívali herní návyky, které si musíme zautomatizovat. Večer společně koukneme na videorozbor a získané poznatky půjdou do haly starší žáci předvést v modelové hře. Jejich mladší kolegové je budou pozorně sledovat a učit se od nich.

Petr Jančík trenér nejstarší skupiny - Dopoledne náročný trénink s Chrisem, následovala hala, kde jsme na 4 stanovištích trénovali individuální dovednosti včetně střelby. Odpoledne posilování hlavně břišních svalů, pak hala - modelová hra na třech malých hřištích. Večer všechno přeneseme do standardní hry 5/5. Zdá se, že to kluky baví, je tam týmovost a nasazení!

Christian Morcillo kondiční trenér - Den jen pro odvážné! Dnes jsme se při tréninku potili, trpěli a společně jsme se zlepšovali. Ti nejmladší měli hodně pohybu, techniky, ale také se hodně bavili. S těmi většími jsme se rozdělili do skupin na různá stanoviště a trénink jsme rozdělili na základě jejich potřeb: rychlost, reakce, vytrvalost, stabilita atd. Prostě den plný tvrdé práce.

Pokračujeme a zlepšujeme se!

Video z  celého dne:


Opět také zdravíme všechny rodiče, kteří mohou naše soustředění sledovat v pravidelných reportech tady na webu, ve videích na YouTube a samozřejmě i na klubovém Facebooku a Instagramu, které jsou plné fotek.

Související fotogalerie

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany