Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
RockItNice 2020 - Den čtvrtý

Celý den jsme začali snídaní po které jsme se sešli připraveni na celodenní výlet. Každá ze tří skupin měla svůj vlastní program.

Každý hráč dostal balíček se svačinou místo oběda, který dnes trávili na výletě. Díky dnešnímu krásnému počasí jsme si celý den užili naplno a bez větších problémů.

Elévové si užili den krásnou procházkou a výletem do Muzea Starý Kravín

Daniel Cabejšek trenér nejmladší kategorie - Elévové dnes vyrazili na celodenní výlet a to do Františkova a místního muzea Starý Kravín, kde bylo k vidění spousta zajímavostí, jak se žilo v Krkonoších v dávných časech.
Všichni si výlet náramně užili a už se opět těšíme na tréninky v hale.

Mladší a starší žáci došli do Jablonce nad Jizerou kde si užili den v parku, který byl kousek od několika fotbalových hřišť, kde si několik hodin zahráli fotbal. Kousek od parku byl také vstup do Jizery, kde se mohli vykoupat ve studené vodě, která jim pomůže s regenerací. Cestu zpět si zpříjemnili autobusem který je dovezl až k hotelu.

Nejstarší skupina poté co došla na "Dvoračky" si sjela kopec na koloběžkách. Odpoledne si pak mohla užít jízdu na motokárách v Horní Rokytnici.

Video z celého dne:

Opět také zdravíme všechny rodiče, kteří mohou naše soustředění sledovat v pravidelných reportech tady na webu, ve videích na YouTube a samozřejmě i na klubovém Facebooku a Instagramu, které jsou plné fotek.

Související fotogalerie

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians