Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Pět ocenění Florbalista sezóny patří Bohemákům

Vůbec nejúspěšnější sezóna mužů v historii klubu měla i sladkou tečku na závěr. Hned 3 Bohemáci se dostali do TOP3 v anketách vyhlášených Českým florbalem.

Filip Forman - 1. místo junior sezóny, 2. místo nejužitečnější hráč sezóny, 2. místo hvězda sezóny - Odchovanec Bohemky Filip Forman za letošní sezóny nasbíral napříč soutěží juniorů, Superligou mužů a Pohárem Českého florbalu neskutečných 74 kanadských bodů. Ukázal tím, že přechod do mužské kategorie zvládl bez problémů. V průběhu sezóny se také zúčastnil kvalifikace na mistrovství světa a dal svůj první gól za mužskou reprezentaci.


Jakub Buršík - 3. místo junior sezóny - Další odchovanec Bohemky Jakub Buršík ukázal, že na hřišti patří mezi zkušené hráče s přehledem, a proto se umístil 3. v anketě junior sezóny. Za celou sezónu posbíral 66 kanadských bodů.

Michal Jedlička - 3. místo trenér sezóny - Takzvaný fantom play-off Michal Jedlička obsadil krásné třetí místo v anketě trenér sezóny. Muže dovedl do finále Poháru Českého florbalu, čtvrtfinále play-off a získal 3. místo na Czech Open. V průběhu Superligy se mu povedlo vyhrát 14 z 23 zápasů.

Všem klokanům moc gratulujeme a věříme, že se jim jejich úspěchy povede v sezóně 2020/2021 rozšířit. 

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany